Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Anja - 2017-06-02 10:58:26

Lonneke en de rest,

Dank jullie wel voor de goede zorgen voor Pieter en
Doortje ( Dooreth) tijdens onze vakantie.
Heel leuk om te horen dat Doortje zoveel levendiger is en er beter uitziet nu ze haar vriendje Pieterke heeft.

Groetjes van ons Grin

Wim en Mieke - 2016-11-15 12:57:58

Hoi Lonneke,

Helaas heeft onze Guus niet lang met Otto mogen samenzijn. Jij bent toen op zoek gegaan naar een nieuwe vriendin en dat is Sara geworden. Ondanks een moeilijke koppeling zijn ze nu 2 "plakkertjes" dankzij jouw hulp. Fijn ook dat we je altijd mogen raadplegen als er iets is of als we iets willen weten. Dank voor alle je goede zorgen en tot de zomervakantie wanneer Otto en Sara zeker komen logeren! Grin Grin

Lisette - 2016-10-26 22:16:10

Hoi Lonneke,

Bedankt voor al je goede zorgen en het meedenken. Helaas is het met Knabbel niet gelukt, maar Leeuw en Olaf zijn nu al echte vriendjes! Wij zijn heel blij met deze twee lieve, nieuwsgierige huisgenoten :)

Françoise Wijnen - zondag 16 oktober 2016

Hallo Lonneke en de rest,

Bedankt voor het koppelen van Theo met mijn konijn Quirijn! Theo woont nu ongeveer 3 maanden bij mij en we zijn ontzettend gelukkig met hem, en hij is ook erg close met Quirijn! Ook bedankt voor het plaatsen van de foto die we ingestuurd hebben van ons 'liefdeskoppel!'

Wim en Mieke Bakker - 2016-07-14 16:58:46

Hoi Lonneke,

Dank voor het opvangen en de goede verzorging van onze Guus en niet te vergeten de koppeling met Dropje. Samen hebben ze het fantastisch naar hun zin en zit Guus niet meer alleen. Volgend jaar komen we ze weer bij je brengen voor de vakantie, top wat je allemaal doet en voor ons gedaan hebt. Dank zij jouw is Guus weer een vrolijk en gezond konijn en heeft Dropje een nieuw adres en een vriendin!
Grin

Myranda - 2016-04-10 21:53:07

Hoi lonneke,
Ik wil je bedanken voor het vinden van een nieuw plaatsje voor onze konijnen.
Het is niet altijd makkelijk om ze weg te moeten doen maar de kinderen zijn ook blij dat ze nu alle twee een vriendje hebben en dat ze goed terecht zijn gekomen.

Groetjes myranda

Désirée - 2015-12-28 20:57:58

Beste Lonneke,

Heel erg bedankt voor het opvangen van mijn nijntjes tijdens onze vakantie ! Wat hebben ze een mooie ruimte om te verblijven ! Je hebt echt een supermooie opvang voor de konijntjes die soms helaas zomaar gedumpt worden !
Je enthousiasme werkt wel aanstekelijk want nu wil ik mijn groepje nog gaan uitbreiden ook met een Nijntje uit jouw opvang ???? Hoop dat de koppeling gaat lukken!

Groetjes Désirée

Ook namens Boris, Bo, Bep en Poekie Grin Grin

Edith - 2015-11-25 20:25:09

HA die Lonneke

Heel erg bedankt voor de wederom perfecte opvang van Toby,Sien en Koosje . Ze hadden het prima naar hun zin dankzij je goede zorgen. Maakt onze vakanties ook stuk rustiger.

Tot de volgende vakantie. Ook namens Toby , Sien en Koosje Grin

Marjolein - 2015-08-20 18:48:23

Lieve Lonneke,

Bedankt weer voor de goeie zorgen!! Zo leuk dat Minoes helemaal onderuit lag toen ik ze kwam halen, heerlijk ontspannen was hij. Ze voelen zich inmiddels wel echt helemaal thuis bij je!

Groetjes,
Marjolein, Luna en Flor

Jortje en Noor - 2015-07-14 23:44:01

Terwijl ik heerlijk op vakantie was was het bijna onmogelijk heet in Nederland. De zorg voor mijn konijnen lag juist op dat moment bij Lonneke en ik twijfelde geen moment of dit goed zou gaan.
De verblijven zien er goed uit en zijn ruim, hygiënisch en zijn geschikt voor alle jaargetijden.
Twee keer per dag groenten en een keer een verse pluk kruidenhooi op een dag.
Lonneke heeft goede kennis van konijnen, wat ik erg belangrijk vind, en gaat proffessioneel met ze om en staat open voor nieuwe ideeën.

Ana Lauffer - 2015-05-29 14:14:46

Hoi Lonneke,

Bedankt voor de goede zorgen van Lucky en Fleur. Super leuke opvangruimte en nintjes hebben prima naar hun zin gehad.
Ik ben blij dat Lucky en Fleur bij jou terecht mochten toen ik achter ben gekomen dat ons huidge opvang al vol zat voor de hele vakantie periode.
Binnenkort komen ze weer logeren voor langere tijd en ik ben zeker dat ik en de meiden gerust op vakantie kunnen gaan.

Tot binnenkort !!!!!

Groetjes,
Ana , Lucky&FleurLieke - 2015-05-20 22:31:28

Hoi Lonneke,

Nogmaals dank voor de goede zorgen voor Gibby! Wat een mooie ruim hok had ze bij jou. Super! Helaas eet ze thuis geen witlof meer :)
We brengen haar graag in de zomer weer bij je.

Groetjes, Lieke

Isa & Sylvia - 2015-05-18 18:26:26

Hoi Lonneke

Nogmaals bedankt voor de fijne vakantie die onze Roos bij jouw heeft gehad.
Fijn te weten dat je je konijn brengt bij iemand die vol passie en plezier ervoor zorgt.
Roos komt graag weer een keertje langs.

Groetjes Isa & Sylvia Grin

Nancy - 2015-05-18 16:52:51

Beste Lonneke,

Heel erg bedankt voor de goede zorgen voor Bartje en Woody tijdens onze vakantie de afgelopen drie weken. We hebben onze konijnen met een gerust hart bij jou achtergelaten! En volgens mij hebben ze het goed naar hun zin gehad in de mooie ruime kooien. Fijn dat je net zo voor hen hebt gezorgd zoals wij dat thuis doen. De volgende keer komen ze zeker weer logeren!

Groetjes Nancy

Laura - 2015-05-02 12:50:41

Hoi Lonneke,

namens Flip, Rosa en Joep heel erg bedankt voor de leuke vakantie. Onze baasjes zijn erg blij met de goede zorgen en gaan op aanraden van jou op zoek naar een speelkameraadje voor Joep.
Nogmaals bedankt en tot snel Grin

Marjolein - 2014-10-11 11:18:14

lieve Lonneke,

Minoes en Boemsy laten we me een heel gerust hart achter bij jou!! Ze hebben het echt super. Lekker veel ruimte om te rennen en te spelen! Het is echt een feesje voor ze! En ook voor Luna en Flor, die zouden t liefst een dagje willen blijven bij jou, de konijnen en de paarden Grin
Bedankt voor de goede zorgen en bij een volgende vakantie breng ik ze graag weer naar jou!

Ingrid - 2014-09-21 12:08:33

Hoi Lonneke,

Nogmaals bedankt voor de opvang van onze Sietze. Wat ik persoonlijk erg fijn vond was de fexibiliteit in de tijden van wegbrengen en ophalen. Ook de grote ruimte waar onze Sietze gebruik van kon maken. Zodra we weer op vakantie gaan, heb je grote kans dat we weer een beroep op je gaan doen ;)

Groetjes Ingrid

Agnes - 2014-09-17 11:25:07

Hoi Lonneke,

Dank je wel dat je zo goed voor Nigel hebt gezorgd. Volgens mij heeft ze het goed naar haar zin gehad. En ik heb er weer een logeeradresje bij!!

Groetjes
Agnes & Nigel

Steffie van Zuilen - 2014-09-05 23:03:13

Hoi Lonneke,

Bedankt voor de goede zorg van onze konijnen Teun en Pleun tijdens onze vakantie! De verblijven zijn ruim en zeer verzorgd en het schuilhuisje is ook erg leuk. Met een gerust hart zijn wij op vakantie gegaan.

Nogmaals heel erg bedankt en tot een volgende keer.

Groetjes,
Steffie & Kyriakos

Wilma Boom - zondag 31 augustus 2014

Hallo Lonneke,

Onze konijnen, Deni en Noortje, hebben het prima bij jou naar hun zin gehad.
Ze zijn zeer goed verzorgd en mochten zelfs buiten hun hok in de paardenstal rondrennen.
Als we weer op vakantie gaan, komen ze zeker weer bij jou logeren.

Dank je wel voor de goede zorg (mede namens Noortje en Deni),

Wilma Boom

Emile - 2014-08-27 15:08:54

Hoi Lonneke,

Carmindy en Ted hebben het afgelopen dagen prima naar hun zin gehad. Ruime hokken waarin ze goed konden bewegen. Dank je wel voor de goede zorgen. Het worteltje dat ze meekregen hebben ze bij thuiskomst goed laten smaken. Ze komen zeker vaker terug.

Dorothe en Emile

Familie steinbusch - 2014-08-24 20:49:52

Hoi Lonneke,

Nogmaals bedankt voor de goede opvang van ons nog jonge konijntje Flip. We konden met een gerust hart op vakantie wetende dat Flip het ook een fijn had op zijn logeeradres. We zullen Flip zeker vaker brengen voor een logeerpartijtje!

Groetjes,
Familie Steinbusch

Patricia en Thomas - 2014-08-23 13:47:52

Hoi lonneke,

Nogmaals super bedankt dat je zo goed voor ons nijntje señiortje hebt gezorgd! Ze heeft het de afgelopen twee weken super gehad bij jou. Lekker de ruimte, leuke speeltjes en heerlijke lekkernijen. Ook de aanwezigheid van de konijntjes om haar heen vond ze erg leuk merkte we wel toen we haar kwamen brengen en halen. En heel erg leuk dat je af en toe een foto stuurde en een leuke update over wat ons meisje nu weer voor geks had gedaan Grin. Ze gaat zeker terugkomen en dan wel met een vriendje Grin!

Groetjes,
Patricia en Thomas

Deborah - 2014-08-22 19:23:41

Hoi Lonneke,

Super bedankt voor de fijne opvang van Poef. Echt bijzonder dat het op zo'n korte termijn te regelen was en dat je de moeite hebt genomen om mee te denken over de mogelijkheden om hem bij jou te kunnen brengen ondanks dat je eigenlijk al vol zat! Volgend jaar weer??? Ik zal het dit keer op tijd regelen, tot volgend jaar!

Groetjes Deborah

Corine Maas - 2014-08-22 16:20:33

Hallo Lonneke,
Wat een geweldige opvang. Leuk dat die 2 van ons op je website op de foto staan. Hoewel wij er een uur voor moeten rijden hadden we dat er graag voor over. Ze zijn uitstekend verzorgd en daardoor konden we met een gerust gevoel met vakantie. Volgende vakantie komen ze weer.
Groeten fam. Maas

< Vorige | 1 | 2 | Volgende >