Laatste update: 3 oktober 2017


Bekijk hier alle foto's van konijnen die geadopteerd zijn en die na een koppeling samen naar huis gingen. De volgorde is van oud naar nieuw. De laatste updates staan dus onderaan!

Een foto van het resultaat van de eerste koppeling. Twister (hangoor) was de eerste die geadopteerd werd vanuit hier door de familie van den Hartog. Zij zochten voor hun Snuffie een vriendje. Het duurde even voordat Snuffie doorhad dat een ander konijn leuk was in plaats van eng, maar toch is het goed gekomen. En je ziet: geslaagde match!

 

 

 

 

Lieve Mike (zwart) heeft de harten gestolen van de familie Schellekens. Hun voedster Woezel zag hem ook wel zitten dus ook Mike heeft een heerlijk huisje gevonden!

 

 

 

 

Britney (zwart) had pas echt geluk. Nog maar net in de Konijnenherberg en plots waren daar twee lieve mensen die zelfs een derde konijn zochten voor hun koppeltje Nina en Kees. En aangezien het meteen klikte mocht Britney lekker mee naar huis.

 

 

 

Wauw, wat gaat het goed met de herplaatsingen! Ook Andy heeft een vriendinnetje gekregen, een lieve Engelse hangoor Snuffie. Het maakt Andy niks uit dat zij een stuk groter is dan hij. Vandaag mag hij mee naar zijn nieuwe huisje, veel geluk!

 

 

 

 

Arme Saar: op haar jonge leeftijd al afgedankt omdat er een nieuwe hond kwam. Gelukkig waren Jos en Anneloes op zoek naar een vriendinnetje voor hun Ted en dus weer een geslaagde koppeling: Ted (links) en Saar vinden elkaar lief!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook Teddy Widder Winnie kreeg een vriendje van dezelfde soort: Flynn werd haar nieuwe vriend

 

 

 

 

En om maar bij de Teddy Widders te blijven: kruising Teddy Widder/Angora Baco viel met zijn neus in de boter. Hij kreeg niet één, maar zelfs twee nieuwe vriendinnen. Red en Blue zijn twee knappe Franse hangoren en Baco heeft dus niks te klagen. Zeker aangezien zijn nieuwe baasje ook nog trimster is en hem dus met alle liefde de vachtverzorging kan geven die hij nodig heeft!

                                                          

En in dit rijtje mag Brechje niet ontbreken. Van pluizebol op een kinderdagverblijf waar ze nauwelijks werd gekamd naar een rustig huis met twee lieve baasje en een supervriendje Charly. Wat heerlijk al die rust!

 

 

 

 

 

Kanppe Cosmo kan logeren. Haar baasje had haar al overgenomen van iemand bij wie ze niet meer gewenst was. Nu was het tijd voor een vriendje! Haar baasje vond Abu n echte knapperd en gelukkig vond Cosmo dat ook!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Flip zijn vriendinnetje was plots overleden. Gelukkig zochten zijn baasjes een nieuw vriendinnetje. Uiterlijk en karakter maakte niet uit, zolang Flip haar maar lief zou vinden! Het gesprek kam op de twee jonge, schuwe zusjes Pien en Pleun. Zij zouden waarschijnlijk nog wel een tijdje in de opvang zitten, want mensen vinden ze maar eng. Maar Laura en Dave wilden een van hen wel een kans geven. Maar wie van de twee zou het worden? Die beslissing bleek minder moeilijk dan gedacht, want er werd besloten om beide zusjes te adopteren! Flip moest even wendat waren wel veel dames ineens, maar inmiddels zijn de zusjes lekker mee naar huis, waar ze heerlijk konijn mogen zijn samen met hun man Flip.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Wat een geluk voor Baukje. Zij was een van de laatste konijnen die hier nog zaten van opvang Knaller. Twee dagen erna zouden zij teruggaan naar Breda. Maar toen kwamen er ineens twee heeeeele lieve mensen die al twee Teddy Widders hebben. Zij vonden Baukje wel een scheetje en namen haar mee naar Eindhoven om te kijken of Guus en Bommel er net zo over dachten. Het resultaat is op de foto te zien!

 

 

 

 

 

Truus is een bofkont, na twee jaar enkel in een hok te hebben gezeten kwam ze naar de opvang. Hier ontwikkelde ze zich tot een blij konijn. Algauw begon ze binkies en bunnyflops te maken. Maar toch miste ze een vriend. En toen kwam Mees (rechts op de foto) op haar pad. Het koppelen ging perfect en Truus mocht dus al snel mee naar huis, waar ze warm welkom werd geheten door haar nieuwe bazinnetje die supergoed voor haar konijnen zorgt!

 

 

 

 Knappe dame Wexy komt al heel lang bij de Konijnenherberg logeren. Nu haar baasje gaat verhuizen wilde ze graag een vriendje voor Wexy. De keus is gevallen op de kleine Jip. Helemaal zwart met een klein wit stipje op zijn hoofd. De koppeling was binnen een kwartier bekeken en Jip mag het nieuwe jaar goed starten in zijn nieuwe huis!

 

 

 

Nieuwsgierige Zorro kwam logeren en mocht een vriendje uitkiezen om samen op ontdekking te gaan. Pluis was al gereserveerd, maar vanwege de wachttijd na de castratie moesten we nog even wachten met de koppeling. Dat was dus extra spannend maar gelukkig vinden Pluis en Zorro elkaar leuk en kunnen ze lekker samen kattenkwaad uit gaan halen.

 

 

 

Joop was het laatste broertje uit het nest dat nog geen nieuwe vriendin had gevonden. Gelukkig was daar ineens Aagje. Niet alleen haar mooie zwart/witte kleur matcht met Joop, ze vinden elkaar ook gewoon vreselijk lief!

 

 

 

 

 

 

Bas, broertje van Pluis en Pip werd voorgesteld aan Saar die haar vriendje had verloren. Die twee konden het meteen prima vinden en zodoende heeft ook Bas een nieuw tehuis gevonden!

 

 

 

 

Lieve Pip zat gescheiden van haar broertjes Pluis en Bas te wachten op een nieuwe vriend. En die was dichterbij dan ze dacht. In het verblijf naast haar zat de nieuwsgierige Joep en samen zijn zij een supermatch en krijgen een fijn huisje.

 

 

 

 

Kleine Floor zat apart van haar 4 broertjes te wachten op een nieuw huis. Zwarte konijnen zijn niet erg in trek bij de mensen (geen idee waarom) en dus zag ik het somber in voor haar. Maar toen kwamen de 4 (!) konijntjes van Desiree logeren. Desiree wierp een blik op Floor en was gelijk verkocht. Een koppeling met haar 4 eigen konijnen volgde en verliep soepel. Floor werd meteen geaccepteerd en durfde zelfs al mee te eten. Ook voor Floor dus haar eigen huisje!

 

 

 

Helaas staat de foto op z'n kop maar de nieuwsgierige Jackie (bruine hangoor) heeft haar liefde Joop gevonden en mag naar haar eigen huisje!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saar zat alweer een maand of 3 in de opvang te wachten op een vriend. Toen de vriendin van Spike kwam te overlijden mocht hij op date. Saar is super aaibaar maar niet oppakbaar, dat vindt ze echt niet leuk. Bovendien een bezige dame die graag de boel sloopt en echt uitdaging nodig heeft. Daarom kon ze het niet beter treffen met een huisje waar ze een flinke ren heeft waar ze de hele dag kan knagen en graven!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sam en Toos zijn groter dan het gemiddelde konijn en daarom was ik bang dat ze hier een behoorlijke tijd zouden zitten. Toen werd een van onze (paarden)pensionklanten verliefd op dit duo. En dus mogen ze verhuizen en krijgen ze een heerlijke buitenruimte!

 

 

 

 

de kracht van Facebook...Op mijn facebookpagina deelde ikde foto's van konijnen die hier in de opvang zitten. Het gevolg was dat Jack en Jill de harten veroverden van een gezin in Harderwijk!. Niet echt naast de deur! De nieuwe eigenaresse is hoogzwanger en eigenlijk wilden ze de komst van konijnen nog even uitstellen, maar ja, als je verliefd wordt dan moet je wel :). Er werd een fantastisch binnenhok gebouwd en een mooie ren gezet en vandaag is dit geweldige duo opgehaald voor een tweede kans in een liefdevol huisje!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Gijs en Pippa zijn samen uit de opvang geadopteerd en mogen nu heerlijk bij mijn buren in een ruime ren rondcrossen!

 

 

 

 

 

Wat een geluk voor Teun (rechts) met zijn 7 jaar is hij afgestaan. 7 jaar heeft hij alleen doorgebracht in een hokje waar hij af en toe uit mocht. De oudjes zijn vaak moeilijker te herplaatsen, maar Teun stond nog niet eens op de website toen er gebeld werd. Daisy van 9 was haar vriendje verloren en was op zoek naar een nieuw en ouder vriendje. Dus werd Teun gecastreerd en aan Daisy voorgesteld. Meteen was het alsof ze elkaar al jaren kenden en Teun mag zijn oude dag slijten met een vriendinnetje en een mooie ruime ren!

 

 

Eefje (links) van 7 maanden kwam binnen samen met haar broertjes Siep en Guus. Wat een mooi en vrolijk ding! Dat vonden ook de baasjes van Guus en ze gingen daten. Zoals een echte Teddy Widder gedroeg Guus zich als een heer en is nu dikke vrienden met Eefje.

 

 

Ook Siep, het broertje van Eefje, is met zijn neus in de boter gevallen. Het vriendje van Vlekje was overleden en er werd gezocht naar een nieuw vriendje. In het begin was Vlekje wat grommerig maar algauw sloten ze vriendschap en nu kunnen ze samen heerlijk genieten van de zon in hun ruime ren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maartje mag bij Mr. Jingles gaan wonen

 

 

 

 

Mister en Nijna hebben samen een fijn nieuw huisje gevonden

 

 

 

 

 

Toni is ingetrokken bij zijn nieuw vriendin Snufje

 

 

 

 

 

Binkie mag samenwonen met Droppie

 

 

 

 

 

An is helemaal op haar plek bij Odin en zijn baasjes!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moniek had wel heel veel geluk en mocht na slechts een week in de opvang gezeten te hebben op haar oudere leeftijd nog intrekken bij de ook wat oudere Tygo en krijgt een heerlijke ren om in te wonen!

 

 

 

 

 

Knappe Woezel heeft een fijn huisje gevonden met ruime tuin waar ze heerlijk konijn mag zijn en alle vrijheid krijgt samen met haar nieuwe vriend Vosje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na het overlijden van haar vriendje mocht deze knappe Boris na slechts een korte tijd in de opvang bij Fleur gaan wonen!

 

 

 

 

Ook veel geluk voor Teuntje. Ook zij zat slechts een korte tijd in de opvang toen de knappe Jip op haar pad kwam en waar ze het prima mee kan vinden!

 

 

 

 

 Moeder en dochter Jasmijn en Madelief mogen bij mij blijven wonen.

Bert heeft de mooie, maar pittige dame Daantje als vriendin gekregen en mag helemaal in Vlissingen gaan wonen!

 

 

 

 

Skip (links) is gedumpt en gevonden door lieve mensen die hem graag wilden houden. Skip is hier eerst komen aansterken en in de opvang gekoppeld aan Ilse. Samen gaan ze naar hun nieuwe huisje met veel ruimte en zodra Skip verder is opgeknapt volgt een groepskoppeling met het duo dat deze mensen al had. Eind goed al goed!

 

 

 

Knappe Willem is samen met Skip gevonden en was er een stuk beter aan toe dan Skip. Het duurde niet lang of hij veroverde met zijn charmes het hart van zijn nieuwe vriendin Suuz. Een knappe Franse hangoor, en ondanks dat ze best wat groter is, is het een leuk duo. Willem trekt zich niks aan van de omvang van Suuz en heeft inmiddels zelfs een bijnaam: 'Stille Willem' zo onverstoorbaar dat hij is!

 

 

Dirk, Freek en Freule zaten al erg lang in de opvang. Na een oproep voor deze schuwere konijntjes werden ze gekoppeld aan 'de heksen' zoals de eigenaresse haar eigen twee voedsters Collie en de Witte noemt. Ze zouden territoriaal zijn maar de koppeling verliep goed en dit trio mag hun leven sluiten in een ren van 75m2. Bofkonten!!

 

De speelse James mag gaan wonen bij mevr. Van Eeden

 

 

 

 

 

Sam mag bij Saartje in de tuin gaan wonen

 

 

 

 

 

Jut is de nieuwe liefde van Toos

 

 

 

 

 

 

Na zijn broer Bert is ook Bart herplaatst en mag lekker met hangoor Skunky mee naar huis!

 

 

 

 

 

Fleur (Hollander) komt er goed vanaf. Weggehaald uit een ienieminie draadkooi bij een slachtfokker, waardoor ze nnu nog leeft én ze mag nu ook intrekken bij Ace!

 

 

 

 

 

Lieve Bo vindt het heerlijk met Floyd en mag bij haar gaan wonen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annabel (rechts) vond op de respectabele leeftijd van 7 jaar nog een fijn huisje bij senior jip. Hopelijk mogen ze samen nog lang van hun oude dag genieten!

 

 

 

Toen het vriendinnetje van Mickey overleed mocht Jet bij hem gaan wonen. Jet is al 5, dussuper dat ook oudere konijntjes tóch nog een fijn huisje vinden in de opvang!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toon heeft zijn korte leventje lekker vrij doorgebracht op een weiland. Toen kwam hij naar de opvang toe. Gelukkig mag hij nu met nieuwe vriendin Knabbel genieten van een riante ren en eindelijk weer met zijn pootjes op het gras!

 

 

Suus en Sas kwamen samen naar de opvang. vaak gaat de combi van 2 voedsters niet goed, maar deze dames kunnen het zó goed met elkaar vinden dat ze gezellig samen mochten blijven en nu ook hun eigen huisje hebben gevonden!

 

 

 

 

 Martijn is in de opvang geboren en zat nog lekker samen met zijn broertjes. De vraag is altijd wanneer het mis gaat met jonge rammetjes onderling, want dát het een keer misgaat is helaas eerder regel dan uitzondering. Gelukkig heeft Martijn niet alleen hoeven te zitten, want hij werd gematcht aan Woezel en mocht lekker met zijn nieuwe vriendin mee verhuizen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juul kwam binnen samen met Jet. Ik koos ervoor om ze uit elkaar te halen en elk een eigen vriend te geven. Die relatie is toch wel stabieler dan 2 voedsters samen. Eerder de week werd Jet herplaatst en gelukkigheeft Juul slechts enkele dagen hoeven wachten tot ook zij de liefde van haar leven Sjef vond. Wat een heerlijk stel, ze waren bijna op slag verliefd!

 

 

Beetle (rechts) was samen met 2 andere heren (Bo en Toon) binnengekomen. Hij had zijn leven op een weiland door mogen brengen en in gezelschap van de andere 2 heren. Met zoveel ruimte gaat dat best goed maar hier in de opvang hebben we ze toch uit elkaar moeten halen omdat het niet ging. Beetle was daardoor best sip. Bo en Toon vertrokken al eerder naar een nieuw huisje en gelukkig heeft Beetle nu ook eindelijk zijn eigen vriendin!

 

 

 

Nijntje zocht een nieuw vriendje. In eerste instantie viel de keus op Nora, maar twee voedsters samen plaatsen is vaak gedoemd te mislukken. Bovendien was Nora al een aantal keer geplaatst en weer teruggekomen. Het is een pittige dame. De oplossing lag bij Bram. Deze heer was ook op zoek naar een fijn huisje. Omdat de combi ram met meerdere voedsters wél kan, lag daar toch een mogelijkheid om Nora te adopteren. We probeerden een groepskoppeling en het gaat super! Bram is happy met z'n twee dames en de dames onderling gaat ook prima! Ze hebben een top huis waar vooral Nora zich helemaal uit kan leven met een zee van ruimte waar ze lekker kan graven. Happy end! (vlnr Bram, Nijntje, Nora)

 

Na de herplaatsing van zijn broertje Martijn mocht ook Marnix verhuizen en bij zijn nieuwe vriendin Saar gaan wonen

 

 

 

 

Angel en Yinthe waren al gelukkig met elkaar in de opvang, maar mogen nu genieten in hun eigen nieuwe huisje!

 

 

 

 

Bonsai, broertje van Martijn en Marnix is wel heel erg verwend: hij kreeg 2 dames als nieuw gezelschap!

 

 

 

 

Sjimmy gaat internationaal en mocht met vriendin Bruintje mee naar België verhuizen

 

 

 

 

 

 Stel, je hebt een voedster die haar maatje is verloren en je gaat naar de opvang. Wat neem je dan mee naar huis? Heel simpel: 3 konijnen erbij. Wat een bofferds zijn Koos, Sterre en Hops. Koos en Sterre waren al een koppel en Hops had heel zijn leven alleen gezeten. Na een leuke, geslaagde groepskoppeling mogen deze 3 ukjes naar een superfijn huis!

 

 

 

Fien mag haar intrek nemen in de riante woning van Bambi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is toch liefde? Dat wisten de baasjes van Knaagje al een tijdje. Zij hadden Babs gezien en waren op slag verliefd. Omdat Knaagje nog even binnen woonde, was Babs al een tijdje gereserveerd in de hoop dat Knaagje net zoals zij zouden vallen voor de kleine Babs. Missie geslaagd zo te zien. Ze komen in een spiksplinter de luxe konijnenverblijf te wonen waar ze hopelijk nog jaren van elkaar mogen genieten!

 

 

 

 

 

 

Kleine schattige Vlekkie mag bij Willemijn in de riante tuin gaan wonen en gaat op 5,5 jarige leeftijd eindelijk van het leven genieten mét vriendin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze gedumpte Els bleek gelukkig niet zwanger te zijn en kreeg vandaag ook haar eigen vriend Sisi.

 

 

 

 

 

 

Al tijdens de koppeling was Lot helemaal weg van haar Nino. Komt het omdat Nino ook een Hollander is of omdat Lot gewoon super happy met een konijnenvriendje is? In ieder geval zijn het nu al dikke vrienden. Hopelijk kunnen we ook snel het andere vriendinnetje van Nino aan dit leuke duo koppelen. Dan zou er een superleuk Hollander trio ontstaan!

 

Michiel was als laatste broertje nog over uit het nest. Hij geniet nu eindelijk van zijn eigen vriendinnen Dot en  Pluis!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een tijdje geleden werd Maartje hier uit de opvang geadopteerd. Helaas is ze maar kort gelukkig geweest met haar Mr. Jingles. Toen hij overleed koos de eigenaresse ervoor om een groepskoppeling te proberen en Boy was de gelukkige man die bij hen mocht intrekken. Wat een mooie groep deze 4 konijnen!

 

 

Een konijn kijkt niet naar afmeteingen. Wel naar gezamenlijke karaktereigenschappen. Daarom is kleine Kiki enorm gelukkig met Sjors. Ze hebben allebei gemeen dat ze zichzelf graag uitgebreid wassen en verder eigenlijk het liefste niks. En zijn dus supergelukkig samen!

 

 

 

 

De rex widder Frits is twee keer zo dik als normaal. Was hij niet in de opvang terecht gekomen dan was hij binnen no time overleden door vervetting. Maar het is een schat van een vent. En toen Wammes (ook een Rex Widder) en Bill op de vuist gingen, besloten we hem toch een kans te geven. En het was liefde op het eerste gezicht, dus Frits mag zijn afslankkuur bij Wammes thuis voortzetten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bill, die gevonden is bij de sportschool mag eindelijk verhuizen. Hij had wel een atletisch lijf, maar ook veel gezondheidsproblemen. Gelukkig is Bill opgeknapt en mag hij intrekken bij Guus.

 

 

 

 

 

Henk is 6 maar voelt zich nog erg jong. Hij kon zijn plezier dus niet op toen hij niet met één, maar zelfs twee dames op date mocht en is erg blij dat hij met Pip en Willy mee mag verhuizen.

 

 

 

 

 

 

De koppeling van Gijs (voedster, rechts) was niet eenvoudig. Gijs was erg onder de indruk vanalle drukke heren en niet gediend van die aandacht. Maar gelukkig hadden we Tim. Tim is een echte heer, en ging Gijs meteen uitgebreid wassen en binnen een dag was de angst omgeslagen in echte liefde!

 

 

 

 

Mies mocht eindelijk verhuizen en komt in een fantastisch huis met maar liefst 3 vrienden. We deden een groepskoppeling met Maestro, Vlekkie en Polleke.Mies is de baas en de rest vindt dat prima. Nu mogen ze zich helemaal uitleven in de tuin.

 

 

 

 

 

In de zoektocht naar een koppel ontstond er een mooie match tussen Tinus en Soof!

 

De knappe Lola mag samen met Summer  bij knappe man Tommy gaan wonen.

 

 

 

 

 

 

Graaf en Fera, nog jong en van konijnenopvang Binkies geadopteerd en bij ons weer in de opvang terecht gekomen. Wat een gedoe in je jonge leventje. Nu hebben ze een nieuw huisje gevonden en daarmee krijgen ze rust!

 

 

 

 

Boefje, 8 jaar en Teddy. Dat zijn niet echt gunstige factoren om herplaatst te worden. Maar toen was daar Quinny die een nieuwe lover zocht en Boefje mag op zijn oude leeftijd voor het eerst gaan samenwonen met een dame en samen huis en tuin onveilig gaan maken!

 

 

 

 

Bobo mag intrekken bij Missy

 

 

 

 

 

Sjef en Sjan mochten lekker samen verhuizen

 

 

 

 

  

Cato mag bij Bukx gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Lieve Daan mag bij zijn nieuwe vriendin Roos gaan wonen

 

 

 

 

Puck mag samen met Lies de tuin onveilig gaan maken en is tevens het 100e herplaatste konijn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar eerder Toon mocht verhuizen naar een geweldig huisje met vriendin Knabbel, mochten nu ook Ko en Nijn daarbij aansluiten.

 

 

 

Dieuwerje is helemaal gelukkig met haar nieuwe liefde Charlie

 

 

 

Flip en Pip vinden elkaar lief!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De jonge Pam mocht Bas gezelschap gaan geven nadat zijn vriendinnetje was overleden.

 

 

 

 

 

 

 Sprite mocht intrekken bij Bas

 

 

Eindelijk heeft Tom ook een vriendin en gaat internationaal. Hij mocht verhuizen naar België met zijn vriendin Dutske

 

 

 

 

Aiva mag bij Pluk gaan wonen

 

 

 

 

 

Witje en May mochten samen aansluiten in een groepje van 4 konijnen

 

 

 

 

Dune en Pluk zijn in de opvang gekoppeld en mogen samen verhuizen.

 

Lieve Barend mag zijn intrek nemen bij Karel(ientje)

 

 

 

 

 

Zoë mag bij Bekx gaan wonen

 

 

 

 

 

Trees en Mees mogen bij Stampot en Flappie gaan wonen

Coco en chanel mochten samen verhuizen

Dodo mocht verhuizen naar lieve baasjes en een knappe vriendin. Eindelijk een fijn leven tegemoet. Helaas overleed Dodo op de avond dat hij verhuisde...

 

 

 

 

 

Bella en Mario mochten samen verhuizen!

 

Ook Luigi, de broer van Mario mocht verhuizen en intrekken bij Dribbel

 

 

 

 

 

Sunny en Skye mogen samen verhuizen en bij Jumbo intrekken

 

 

 

 

Pittige Lies is gevallen voor de charmes van Toek

 

 

 

 

 

Lex mag intrekken bij Kato

Edith mag bij Dante gaan wonen

 

 

 

 

 

Kees heeft in Vlinder eindelijk een vriendin gevonden waar hij niet bang van is! 

 

 

 

 

 

 

Bob mag bij Snoopy gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aagje kan heerlijk haar gang gaan in een ruime tuin met 2 nieuwe konijnenvrienden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bassie mag in de riante woonruimte van Beer komen wonen. (Beer wilde niet op de foto)

 

 

 

 

Marthe mocht samen met Aagje mee verhuizen maar kreeg haar eigen vriend Bob

 

 

 

 

 

 

 

 

Lot mag bij Spike wonen en kan zich daar helemaal uitleven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luuk vindt Maaike gewelig lief en mag met haar mee naar huis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dream mag bij Puk gaan wonen

 

 

 

 

 

Na het overlijden van Dodo was Juliette weer alleen en dus kwam ze terug voor een nieuw vriendje. onze lieve klaas mocht mee naar Limburg verhuizen.

 

 

 

 

Marie mag bij Konijntje gaan wonen

 

 

 ook de felle Loes vond in Nino eindelijk haar vriendje. Helaas overleed Nino al snel en komt Loes dus terug op date op zoek naar een nieuwe vriend.

 

 

Dora mag bij Kobus gaan graven in de ren.

 

 

 

 

 

Toen Gershwin op vakantie kwam werd Niena aan hem voorgesteld en het was meteen een match!

 

 

 

 

 

Wim en Maxime mochten samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 De twee pluizebollen Pico en Maaike mochten samen verhuizen

 

 

Ise mag bij Bobby gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Knappe Pieter mag bij Sara gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Dropje mag bij Guus gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flynn is verliefd geworden op Loes

 

 

 

 

 

Halfwilde Karel heeft een halfwild vriendinnetje gevonden. Supermatch!

 

 

 

 

 

 

Ruud Mocht verhuizen met Elsa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paul en Jayjay mochten samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

Kris mag bij Fleur gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 Leo mag met Smaug mee naar huis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Laura mag mee naar huis met Stampertje

 

 

 

 

 

Muffin en Didi mogen samen bij Donder, Doerak en Fluffy gaan wonen

 

 

 

Betsie mag intrekken bij Snorrie

 

 

 

 

 

De kleine zusjes Spring en Skye mogen bij Vlaamse reus Clyde intrekken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Franka mag mee met vriend Alvin

 

 

 

 

 

 

 

 

Hartje en Pepper werden in de opvang voorgesteld aan Lucky en mochten met z'n drieën verhuizen.

 

 

 

 

 

Bibi en Stijn mochten verhuizen naar een geweldig mooi konijnenverblijf

 

 

 

 

 

Joris en Molly vonden elkaar in de opvang en mochten samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

Stamper kwam hier een vriendin uitkiezen maar was nogal kieskeurig. En toen kwam Faffie in beeld en het was liefde op het eerste gezicht! Binnen een week mocht Faffie dus met haar nieuwe liefde verhuizen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruben en Blacky vonden elkaar in de opvang en mochten samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dat soort zoekt soort ook voor konijnen opgaat blijkt bij de koppeling van Mokka en Benno. Alle andere konijnen vond Mokka maar eng, maar met Benno lijkt ze haar ware liefde gevonden te hebben!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edith was pas net herplaatst toen haar vriendje overleed. In de opvang werd ze gekoppeld aan Willem en kan ze weer van een nieuwe liefde genieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monty was blij om weer een nieuwe vriendin te hebben en mocht mee verhuizen met Truus helemaal naar Zeeland waar ze een fantastische villa hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lize en Harold werden in de opvang aan elkaar voorgesteld en mochten samen verhuizen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Willy mocht mee verhuizen met Co

 

 

 

 

 

Frits mag bij konijntje gaan wonen

 

 

 

 

 

Billy mag bij Smoef intrekken

 

 

 

 

 

Theo en Quinny kunnen vanaf nu samen lekker luieren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joep en Moniek vinden elkaar lief en kunnen heerlijk tunnels gaan graven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de dood van haar vriend Wim vond Maxime in Muffin gelukkig snel een nieuwe liefde

 

 

 

 

 

 

 

 

De wat oudere Bommel vond zijn nieuwe liefde in de jongere Loulou.

 

 

 

 

 

 

 

Marlien werd in eerste instantie samen met Marleen bij Wollie uitgeplaatst. Helaas kregen de dames tóch onenigheid en nu blijft Marlien bij Wollie wonen en gaan we voor Marleen op zoek naar een eigen vriend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mina mag in een grote ren met 3 grote vrienden gaan spelen

 

 

 

 

 

 

BK (Bekend Konijn) Piet mag intrekken bij Luna

 

 

 

 

 

 

 

 

Walter mag samen met Google in hun prachtige tuin gaan wonen.

 

 

 

 

 

 

 

Jelle mag samen met Pink (nog geen foto) verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

De o zo bange Jop heeft in Bollie eindelijk een vriendin gevonden.

 

 

 

 

 

 

 

Kleine Zara mag bij nieuwe vriend Coco gaan wonen.

 

 

 

 

 

 

 

Lieke zocht een nieuwe vriend en Jordi en Kessi mochten bij haar intrekken.

 

 

 

 

 

 

 

 Pipo voelde zich meteen thuis tussen Snoetje en Dotje en deze dames mochten dus ook samen met hem verhuizen!

 

 

 

 

 

 

 Na de dood van onze lieve Tom kwam Dutske opnieuw daten en ging naar huis met de jonge Sjors.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lucas mag met zijn vakantieliefde Kruimel mee naar huis

 

 

 

 

 

 

Biebel mag met zijn vakantieliefde Speedy mee naar huis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bolletje mag met haar vakantieliefde Bob naar huis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Geschieden van haar vriendin is Marleen nu gelukkig met haar eigen man!

 

 

 

 

 

Teddy en Mona mogen samen bij Nijn gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 Supermatch met Dirk en zijn jonge vlam Bandit!

 

 

 

 

 

 

 

 

Lara mag bij Balou intrekken.

 

 

 

 

 

 

 

Tussen Cornelis en Cato kan het niet meer stuk!

 

 

Pelle en Toke mogen samen bij de pleegmama van Toke intrekken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Irene krijgt twee maatjes en mag bij Ted en Carmindy wonen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Otto mag met Guus mee naar huis

 

 

 

De verlegen Harry mag bij Vlaamse reus Karel (v) gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Dex mag bij Knuffel wonen

 

 

 

 

Marco en Puk zijn dikke vrienden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Humpty en Flip vinden elkaar leuk1

 

 

 

 

 

 

 

 

Na een ellendige start mag Hope nu lekker bij Roosje (m) gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luna mag bij Bolletje thuis het gras gaan maaien

 

 

 

 

Joost en Mirthe werden samen geadopteerd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Max en Snuffie hebben hun eigen luxe balkon in Amsterdam

 

 

 

 

 

  

 Peter mag bij Lies gaan wonen

 

 

 

 

 

Tessa en Rambo mogen samen met Maryl bij Floortje en vrijwilligster Heidi gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Boemsy mag intrekken bij Joop (v)

 

 

 

 

 

Hendrik de Tweede mag bij Vanessa gaan wonen

 

 

 

 

 Koosje mag bij Pluis gaan wonen

 

 

 

 

 

Kuko mag bij Willem gaan wonen

 

 

 

 

 

Guus en Sien mochten samen verhuizen

 

 

 

 

 

Dumpty mag bij Furby gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Sally mag bij Goofy gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 Sibel mag bij Bosje gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Juupke en Karin mochten samen verhuizen

 

 

 

 

 

Star mag bij Vino gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lola mag bij Paco gaan wonen

 

 

 

 

 

Goofy en Kristel mochten samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julius en Josje mochten samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mick mag bij zijn nieuwe vriendin intrekken

 

 

 

 

 

Nienke mag bij Pluk gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 BEn mag bij Wortel en Knaagje gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Richard mag bij Brammetje (v) gaan wonen

 

 

Ko mag bij Pink gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Plien en Ploon mochten samen verhuizen 

 

 

 

 

Micky mocht bij Lola gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

Amber mag verhuizen met Bux

 

 

 

 

 

 

Hugo mag bij Ritalin gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lia mag bij Freek gaan wonen

 

 

 

 

Mick mag bij Huppel gaan wonen

Moos mag bij Droppie gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Oggy, Lana en Caya mochten samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lulu en Johan mochten samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Birgit en Duvel mochten samen verhuizen

 

 

 

 

 

Dax mag bij Skip gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pippi mag bij Sven gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wick mag bij Tibby gaan wonen

 

 

 

 

Hannah mag bij Fluffie gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hopper en Klaver mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mika en Dick mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

Conny en Gonny mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

Depp mag bij Toos gaan wonen

 

 

 

 

 jade mag bij Gijs gaan wonen

 

Bentley mag bij Lobke gaan wonen

 

 

 

 

 

Mick mag bij Huppel gaan wonen

 

 

 

 

 

Lowie mag bij Punky gan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Margaritha mag bij Olav gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Chouffe mag bij Lot gaan wonen

 

 

 

 

Bellefleur mag bij Nemo gaan wonen

 

 

 

 

Fiona mag bij Ed gaan wonen

 

 

 

 

Mia mag bij Propje gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ties mag bij Spruit gaan wonen

 

 

 

 

 

Thijs mag bij Seniortje gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minoes mag bij Martijn gaan wonen

 

 

 

Flubber mag bij Lilly gaan wonen 

 

 

 

 

Pim mag bij Pluisje gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Kaatje mag bij Dirk gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mowgli mag bij Felicity gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mobi en Noortje mochten samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mara mag bij Blippi gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hannes mag bij Plumo gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kees (v) mag bij Flix gaan wonen

 

 

 

Loeki mag bij Indy gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olav mag bij Leeuw gaan wonen 

 

 

 

 

 

 

 

Lizzy en Barry mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

Anna en Harrie mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

Tooske en Peter mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

Jan mag bij Pip en  Truus gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Odin mag bij Pip gaan wonen

 

 

 

 

 

Arend mag bij Grijsje gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 Elsa, Inky en Flip mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 Bink mag bij Fientje gaan wonen

 

 

 

 Jane mag bij Snuivertje, Wupsie en frodo gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Janne mag bij Doep gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 Kiw, Flap en Apple mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Truus en Miep mogen in de riante villa van Sammy en zijn broer intrekken

 

 

 

 

 

Sarah mag bij Otto gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Jana mag bij Jop gaan wonen

Paco en Keetje mogen bij Roos gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

Opi mag bij Scrabble gaan wonen

 

 

 

 

 

Aad en Buddha mogen bij Kuchuchu gaan wonen

 

 

Theodoor mag bij Saar gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Filo mag bij Bartje gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

Doedels mag bij Pink gaan wonen

 

 

 

 

 

Zwabber, Sneeuwvlokje en Kanjer mogen samen verhuizen

Huppel mag bij Babykonijn gaan wonen

 

 

 

 

 

Iris mag bij Sjoebie gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Luus mag bij buck gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Flop mag bij Fluffie gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Hans mag bij Knuffie gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Quick en Dara mogen bij Jasminne gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Ploon mag bij Pumba gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pepper mag bij Dribbel gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Pia mag bij Snuf gaan wonen

 

 

 

 

 

Geke mag bij Bob gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Lambik mag bij Zoë gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tinky, Winky en Margo mogen bij Billie gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 Timo mag bij Dash gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Nikki mag bij Pablo gaan wonen

 

 

 

 

 

 Mara en Dara maogen bij Cornelis gaan wonen

 

 

 

  

 

Macy mag bij Aagje en Joop gaan wonen

 

 

 

 

 

Jerry mag bij Angel gaan wonen

 

 

 

 

 

Brownie mag bij Willemijn gaan wonen

 

 

 

 

 

Jasper mag bij Floor gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Froezel mag bij Fien gaan wonen

 

 

 

 

 

Snowy mag bij Wolleke gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 Noël mag bij Hagrid gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Dopje mag bij Kaas gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

Snoes mag bij Tommy gaan wonen

 

 

 

 

 

Tigo mag bij Fehu gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

Scrabble mag bij Pleun gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Noir mag bij Jip gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

Gin en Jack mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 Lia mag bij Tuti gaan wonen 

 

 

 

 

 

Mango en Peach mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

Juultje, Babetje, Tipo en Flup mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bello mag bij Blue gaan wonen

 

 

 

Quinn mag bij Willemijn gaan wonen

 

 

 

 

Don mag bij Blondie gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Martini mag bij Wuppie gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Jay en Joy mogen bij drie dames intrekken

 

 

 

 

 

 

 

 

Jones mag bij Petsie gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jolly en Jumper mogen samen bij meerdere dames gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

BEnny mag bij Floppie gaan wonen

 

 

 

 

Betje en Luca mogen samen verhuizen

 

 

 

Meintje mag bij Harry en Anna gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Neeltje mag bij Muffin gaan wonen

 

 

 

 

Boni en Hazel mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smoky mag bij Roosje gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flash mag bij Sammy gaan wonen

 

 

 

 

 Zoef mag bij Pleun gaan wonen

 

 

 

 

 

Greet mag bij Abu gaan wonen

 

 

 

 

 

Amy mag bij Binkie gaan wonen

 

 

 

 

Bonny en Clyde mogen samen verhuizen

 

Bello mag bij Blue gaan wonen

 

 

 

 

Matt en Angelina mogen samen verhuizen

 

 

 

 

Charlie mag bij Duvo gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Julie en Smiley mogen bij Bas gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppie mag bij Snuffie gaan wonen

 

 

 

 

Swiffer en Kent mogen samen verhuizen

 

 

 

Wopper mag bij Saartje gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Punk en Pientje mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

Eppo en Bumper mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

Brad mag bij Stampertje gaan wonen

 

 

 

 

 

Duffie mag bij Woezel gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Kessi mag bij Nijn gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Olga mag bij  Desto gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Kenzo mag bij Bliksem gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Jonas mag bij Ine gaan wonen

 

 

 

 

Tim mag bij Spietje en Wietje gaan wonen

 

 

 

 

 

B

 

Bandit mag bij Onderzoekertje, Blacky en Snuffie gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Jantine, Sammy én Stella mogen bij Choco en Leffe gaan wonen

 

 

Sjoerd en Mila mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

Leentje mag bij Paco gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Ramos, Stamper, Mara, Blippi, Mercedes en Benz mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 Bux mag bij Kate gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Wiebel mag bij Buddy gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

Sien mag bij Pluis gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Nellie en Bijoux mogen bij Depp gaan wonen

 

 

 

 

  

Coca, Cola en jillz mogen allemaal bij truus en Monty gaan wonen

 

 

 

 

 

Jippy mag bij Roef gaan wonen 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lonnie mag bij Goos gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Happy mag bij Nijn gaan wonen

 

 

 

 

Dieke mag bij Charly gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Tik en Tak mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

Tjip en Tjoep mogen samen verhuizen

 

Doreth mag bij Pieter gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Nico mag bij Meilo gaan wonen

 

 

 

 

 

Esme mag bij Knibbel gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Flappie mag bij Snoes gaan wonen

 

 

 

 

 

Holly mag bij Momo gaan wonen

 

 

 

 

 

Mini en Cooper mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

Morris en Meike mogen bij Roosje, Vlekje en in deze geweldige ren gaan wonen

 

 

Evi mag bij Yip gaan wonen

 

 

 

Speedy mag bij Jip gaan wonen

 

 

 

Blom mag bij Joost gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Charles mag bij Snowy gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Mees mag bij Aagje gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Jip, Janneke en Flo mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

Gert mag bij Pip gaan wonen

 

 

 

Rijn mag bij Jonas gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Sem mag bij Vyka gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

Moustache en Valérie mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Brum mag bij Zoë gaan wonen

 

 

 

 

 

Lobbus mag bij Loes gaan wonen

 

 

 

 

mars mag bij Frank gaan wonen

 

 

 

 

 

Pam mag bij Elvis gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Peter en Lieve mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

Fanta mag bij Kees gaan wonen

Panda mag bij Fien gaan wonen

 

 

 

 

 

Yentl en Ollie mogen samen verhuizen

Reno en Lynn mogen samen verhuizen

 

 

 

 

Jessica en Charly mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

Maus en Sprite mogen samen verhuizen

 

 

Megan en Pierre mogen samen verhuizen

 

 

 

Jeske en Gizmo mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

Hans en Grietje mogen bij Muis gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Vledder mag bij Roos gaan wonen

 

 

 

 

 

Teddy mag bij Colette gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Remco en Nera mogen bij Snuffie gaan wonen

 

 

 

 

 

Gupje mag bij Mike gaan wonen

 

 

 

 

Glossy en Jack mogen bij Madeliefje gaan wonen

 

 

 

 

Tess mag bij Bennie gaan wonen

 

 

 

 

 

Moppie en Alex mogen samen verhuizen

 

 

 

 

Floss en Bubbles mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

Skipper mag bij Wietje gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snoetje mag bij Pip gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Mike mag bij Lomp gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Bikkel mag bij Lucky gaan wonen

Mupke mag bij Beppie gaan wonen

Twix mag bij Lola gaan wonen

 

 

 

Meneertje mag bij Sammie gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dibbes mag bij Bambi gaan wonen

 

 

 

Doepie en Cosmo mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

Miepje, Finn en Eva mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 Flavia mag bij Stamper gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zorro mag bij Pruts gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

Brioche mag bij Knuffel gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Sam en Dikkie mogen samen verhuizen

 

 

 

Daan mag bij Jultje gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Rocky mag bij Lima en Vita gaan wonen

 

 

 

 

 

Linde mag bij Sammie gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Olivia mag bij Frut gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Sepp mag bij Snuffeltje gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Wieke mag bij Flip gaan wonen

 

 

 

 

 

Marlijn mag bij Jack gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herman mag bij Snuffie gaan wonen

 

 

 

 

S

Selma mag bij Brownie gaan wonen

 

 

 

 

 

Kelly mag bij Bo gaan wonen

 

 

 

 

 

Witse mag bij Jeanne en Marie gaan wonen

 

 

 

 

 

Rodney mag bij Jacky gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Flapdrol mag bij Loki gaan wonen

 

 

 

 

 

Sietse en Dieke mogen bij Bibi gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Sjuul mag bij Flappie gaan wonen

 

 

 

 

 

Rooney en Pookie mogen samen verhuizen

 

 

Mingus mag bij Sorrie gaan wonen

 

 

 

Ed mag bij Snuffie gaan wonen

 

 

 

 

 

 

King mag bij Noortje gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Hielke, Mooike, en Minne mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

M

Morena mag bij Pluis gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mini en Maxi mogen bij Sjuul gaan wonen

 

 

 

 

Annie en Bounty mogen samen verhuizen

 

 

 

 

Taksi mag bij gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

C

 

Carl en Carla mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

Beyonce en Soso mogen bij Walter en google gaan wonen

Yahoo mag bij Gerrit gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilly mag bijBeetle gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

Flora mag bij Maxje gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wiesje mag bij tommy gaan wonen

 

 

 

 

Mambo mag bij Zwartje gaan wonen

 

 

 

 

 

Fiedel en Diede mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

Jet en Jim mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

 

Harm mag bij Kaatje gaan wonen

 

 

 

 

 

Streep mag bij Wietje gaan wonen

 

 

 

 

Tipsy en Dipsy mogen samen verhuizen

 

 

 

 

Milka mag bij Stella gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

Duuk en Tuc mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

 

Knaagje mag bij Snuffie gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

Snuut mag bij Loki gaan wonen

 

 

 

 

Darcy mag bij Robin gaan wonen

 

 

 

 

 

 

punkie mag bij Flopske gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bliep mag bij miffy gaan wonen

 

 

 

 

Droopie en blizz mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 BAmbam mag bij Nala gan wonen

 

 

 

 

 

Melle mag bij gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dieuwertje en Draakje mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tom en Sam mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

Baasje en Luna mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

Pepsi mag bij Lizzy gaan wonen

 

 

 

 

Mimi mag bij Diesel gaan wonen

 

 

 

 

 

 

Twiggle mag bij Koos gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Khoe mag bij Paulien gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

Duo penotti mag bij Ramos gaan wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

GEertje mag bij Kiki gaan wonen

 

 

 

 

Josja mag verhuizen

 

 

 

 

Mars mag verhuizen

 

 

 

 

 

Schipper mag verhuizen

 

 

 

 

 

Zorro en Prutske mogen verhuizen

 

 

 

 

Indi mag verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

 

Vito mag verhuizen

Haassie mag verhuizen

 

 

 

 

 

Buddy mag verhuizen

 

 

 

 

 

Bilal mag verhuizen

 

 

 

 

 

Joshi mag verhuizen

 

 

 

 

Dibbes mag verhuizen

 

 

 

 

 

Tjebbe en Millie mogen verhuizen

Lenny mag verhuizen

 

 

 

 

Lexy mag verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vlammetje mag verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

Blue mag verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrid mag verhuizen

 

 

 

 

 

Hummer mag verhuizen

 

 

 

 

 

Messi mag verhuizen

 

 

 

 

Paulus en Penny mogen verhuizen

Sensi mag verhuizen

 

 

 

 

 

Sissy mag verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

Pax mag verhuizen

 

 

 

 

 

Fiji en Fuji mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

aagje en Mowgli mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

Pleuni en Propje mogen verhuizen

 

 

 

 

 

Wexy mag verhuizen

 

 

 

 

 

Wilfried en Spruitje mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

Trixie en Mingus mogen samen verhuizen

 

 

 

Susa mag verhuizen

 

 

 

 

 

Stijn mag verhuizen

 

 

 

Noah en Vita mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

Vivaldi en Véronique mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

Cojack en Vlokje mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

Toet mag verhuizen

 

 

 

 

 

Devi mag verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

Eppo en Bumper mogen verhuizen

 

 

 

 

 

Shanti mag verhuizen

 

 

 

 

 

Joyce mag verhuizen

 

 

 

 

 

Wizzy mag verhuizen

 

 

 

 

 

Hamka mag verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

Nibbit mag verhuizen

 

 

 

 

 

Rianne mag verhuizen

 

 

 

 

 

Cheetos, Noré en Noreen mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

Tubbie en Wiebertje mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

adri mag verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

Flopje mag verhuizen

 

 

 

 

 

dorito en Woezel mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

Tijn mag verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

Larry en Veni mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

Hupla en pip mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

Bert en Snuf mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

Coca en Cola mogen samen verhuizen

 

 

 

 

Sander en Sandra mogen samen verhuizen

 

 

 

 

Venus mag verhuizen

 

 

 

 

 

 

Vidi mag verhuizen

 

 

 

 

 

 

witje mag verhuizen

 

 

 

 

 

pepijn en paulien mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

bobo mag verhuizen

 

 

 

 

 

 

bukx en cato mogen samen verhuizen

 

 

pluk en bagel mogen samen verhuizen

 

 

 

 

tosca en miracle mogen samen verhuizen

 

 

 

marius mag verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

 

daisy mag verhuizen

 

 

 

 

bloempje mag verhuizen

 

 

 

z

 

zorro en prutske mogen samen verhuizen

 

 

 

 

jiska en lars mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

dora mag verhuizen

 

 

 

 

 

 

julio mag verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

mikki mag verhuizen

 

 

 

 

 

 

denzel mag verhuizen

 

 

 

 

vivian mag verhuizen

 

 

 

 

 

 prullie mag verhuizen

 

 

 

 

 

Anka mag verhuizen

 

 

 

 

 

 

 

spoiler mag verhuizen

 

 

 

 

 

 

Beppie en Bono mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

Nibbit mag verhuizen

Jolijn mag verhuizen

 

 

 

 

 

Judy mag verhuizen

Tesla en Ferrari mogen samen verhuizen

Ben en Nina mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

Kazoo en Kazaa mogen samen verhuizen

 

 

 

 

 

Musti mag verhuizen

 

 

 

 

 

Diego mag verhuizen

 

 

 

 

 

Rinus mag verhuizen

 

 

 

 

 

Rick en Snuffel mogen samen verhuizen

Beertje en Bruinsma mogen samen verhuizen

Snoetje mag verhuizen

 

 

 

 

 

Gerben mag verhuizen

 

 nacho mag verhuizen

Ienie mag verhuizen

Kokkie en Elsje mogen samen verhuizen

Furby mag verhuizen

Peppie mag verhuizen

Vici en Watson mogen samen verhuizen

Wokkel mag verhuizen

 donut en churro mogen samen verhuizen

 

 

sok mag verhuizen