Dank aan onze sponsors! Zowel structurele sponsoring als eenmalige donaties ontvingen we van deze bedrijven:

 Onze belangrijkste sponsor: Dierenkliniek 't Spoor in Oisterwijk. Zonder hun hulp is het voor ons niet mogelijk om de konijnen allemaal te voorzien van medische zorg, kunnen we niet castreren en niet vaccineren en bovenal: kun je als baasje niet terecht voor een volledig APK-konijn voor een zo laag mogelijk kostenplaatje!

Harm, Monique, Daniëlle, Joyce en Kelly: Bedankt voor jullie steun!

Dierenkliniek 't Spoor

Joannes Lenartzstraat 29

5061 HP Oisterwijk

 

 

 Bedankt Supreme Petfoods voor het sponsoren van voer voor de konijnen in de opvang. Wij voeren in de opvang Science Selective omdat dit in onze ogen het beste voer is voor konijnen. Wij krijgen niet al ons voer gesponsord maar als je hier konijnen adoptert kun je ons helpen door Sience selective te blijven geven en hiervan je kassabonnetje in te sturen.


Een complete, evenwichtige voeding voor konijnen.


 

 

 

 

  • Voorkomt selectief eten – een algemeen voorkomend probleem bij veel konijnen
  • Complete en evenwichtige voeding
  • Speciaal ontwikkeld voor actieve volwassen konijnen (>4 maanden) van elk ras, incl. dwergkonijnen
  • Verbetert de spijsvertering en bevordert de gebitsslijtage door een optimaal vezelgehalte
  • Hoog vezelgehalte – 25%, met Luzerne (bekend om zijn hoge kwaliteit vezels en eiwitten)
  • Bevat lijnzaad – een uitstekende bron van Omega 3 & 6 voor een gezonde huid en vacht
  • Zonder toegevoegde suikers om overgewicht te voorkomen
  • Hoge kwaliteit voeding voor tevreden konijnen

 

 

 

 

 Groot aanbod van geschikte konijnenhokken en -rennen. Bij adoptie van konijnen bij ons krijg je een mooie korting!

Huisdiertopics verwijst op haar website naar de Konijnenherberg en hoopt zo mensen bewust te maken van het feit dat er veel konijnen een nieuw huisje zoeken. Ook hebben zij aandacht voor de noodzaak van een ren aan het hok.

Ook krijgen wij regelmatig een mooie donatie in de vorm van goederen, waarme we onze konijnen kunnen verwennen met bijvoorbeeld speelgoed, iets wat we ons anders niet kunnen veroorloven!

 

 

CVB Ecologistics is een groot Tilburgs recyclingsbedrijf dat niet alleen de Tilburgse Voetbalclub Willem II sponsort, maar ook onze Konijnenherberg. CVB sponsort ons met een maandelijkse donatie en denkt zo niet alleen aan het milieu, maar ook aan de konijnen!

 

 

 

 

 

 

 Dankzij een mooi geldbedrag van dit bedrijf konden wij nieuwe schuilhuisjes aanschaffen!

 

 

 

 

 

 Sponsorde ons een fijne grote kruiwagen, waardoor we nu niet met één, maar met twe kruiwagens aan de slag kunnen!

 

 

                                 

 

    

 

 Jumper Tilburg verkoopt geen konijnen meer, maar stuurt klanten door naar de Konijnenherberg, super! Uiteraard kunt u hier wel terecht voor al uw benodigdheden voor uw konijn(en) en andere dieren. 

   

 

 

 

 

BunnyBin is een stichting die de konijnenopvangen in Nederland financieel sponsort. Dit doen zij met de opbrengst uit het BunnyBin- webwinkeltje. Zij sponsoren dus ook de Konijnenherberg, dankjewel! Dus ben je op zoek naar spullen voor je konijn? Bestel het dan bij hen, zo help je tegelijkertijd de opvangen!

  

 

 

Bedankt voor het sponsoren van materiaal om onze informatie over de konijnen in te bevestigen. Vrijwilligster Moniek wil ik graag bedanken voor het maken van de betreffende informatiehouders! 

 

 

Bedankt voor het sponsoren van enkele nieuwe drinkflessen. De drinkflessen van Kleinveeservice zijn ideaal doordat deze van bovenaf te vullen zijn. Hierdoor zijn ze bovendien makkelijk schoon te maken en daardoor veel hygiënischer! Ook een drinkfles kopen? Zie onderstaande link:

http://www.kleinveeservice.nl/drinkfles-met-klapdeksel-1-l-geel.html